Uitgebreide collectie stoffering bij DV Home and Doors

Bent u op zoek naar de beste stoffering voor uw vloeren en trappen? Bij DV Home and Doors vindt u gegarandeerd de beste stoffering voor de scherpste prijs. U kunt bij ons terecht voor de mooiste collectie stoffering voor vloeren en trappen. Wij hebben stoffering voor elke vloer of trap die u wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat, en super tapijt voor uw trap of kamer in meerdere kleuren en structuren. Hieronder leest u meer over ons aanbod stoffering voor uw woning of bedrijf. U kunt ook direct een afspraak met ons maken voor het bekijken van onze collectie stoffering voor uw vloer. Wij zijn werkzaam in de omgeving van: Deventer, Bathmen, Holten, Twello, Apeldoorn, Raalte, Zutphen  en Epse.

Pvc-vloer

In de categorie stoffering is de pvc-vloer enorm populair. Pvc-vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, en geven het gevoel van hout of natuursteen met de voordelen van kunststof. Met een pvc-vloer haalt u een onderhoudsvriendelijk product in huis. De vloer is vochtbestendig en door de goede warmtegeleiding werkt uw vloerverwarming efficiënter. De vloeren zijn uitstekend geschikt voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik.

Tapijt

Bij DV Home and Doors hebben we de beste kwaliteiten stoffering en tapijt voor vloer of trap die geheel naar onze visie aansluiten en vooruitlopen op de komende woontrends. Uiteraard kunt u bij ons ook nog altijd terecht voor het ‘klassieke’ tapijt. Met toonaangevende kleurstellingen die worden doorgevoerd in de gehele collectie, in zowel de synthetische als de wollen kwaliteiten, hebben wij altijd de de laatste interieurtrends voor u in huis.

Meer dan alleen stoffering

Bij DV Home and Doors kunt u terecht voor meer dan alleen stoffering. Wij zijn namelijk ook het juiste adres voor:

Bij DV Home and Doors kunt u altijd rekenen op een geheel vrijblijvend en deskundig advies en voor uitstekende kwaliteit stoffering voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Bovendien heeft u bij ons altijd te maken met slechts één aanspreekpunt. Dat is wel zo overzichtelijk.

Laminaat

Laminaat is er in vele soorten en maten. Een laminaat vloer is het voordelige en mooie alternatief voor een houten vloer. En dankzij het handige kliksysteem kunt u laminaat eenvoudig meeverhuizen naar een andere woning. Laminaat is er in veel houtdessins

Stoffering

Ruim 15 jaar ervaring in stoffering

DV Home and Doors heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van zonwering en stoffering. Bij ons kunt u altijd terecht voor gedegen vakwerk en uitstekende service, zoals u dat van de echte vakman mag verwachten. Ons bedrijf werkt met lage overheadkosten en dat ziet u terug in de prijs die u betaalt voor onze topkwaliteit soorten stoffering.

Neem contact op met DV Home and Doors

Wilt u meer weten over de service en de kwaliteit van onze soorten stoffering? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten leggen van tapijt, laminaat of een pvc-vloer? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website, of bel 06-53 34 86 16. Mailen kan ook naar info@dvhomeanddoors.nl. Voor de beste kwaliteit stoffering gaat u natuurlijk naar DV Home and Doors.

Copyright DV Home and Doors (©) 2021 | Sitemap | Privacy